Terug naar de resultaten
Koop / huur
Torenstraat 16 in Zeewolde 3891 BZ

Torenstraat 16

3891 BZ Zeewolde
Vraagprijs € 175.000,- k.k. Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Midden in de dorpskern van Zeewolde staat dit goed onderhouden winkelpand. Het pand is gesitueerd aan de Torenstraat, in het verlengde het Kerkplein en Raadhuisstraat. Het object is omringd door diverse winkels en is eveneens goed te bereiken met gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid. De winkelruimte biedt een grote hoeveelheid aan daglichttoetreding aan de voorzijde en is voor...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 90 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Midden in de dorpskern van Zeewolde staat dit goed onderhouden winkelpand. Het pand is gesitueerd aan de Torenstraat, in het verlengde het Kerkplein en Raadhuisstraat. Het object is omringd door diverse winkels en is eveneens goed te bereiken met gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid. De winkelruimte biedt een grote hoeveelheid aan daglichttoetreding aan de voorzijde en is voor meerdere doeleinden inzetbaar. De gehele straat biedt een goede uitstraling.

VOORZIENINGEN
- 90 m² winkelruimte
- Koelcel met koelmotor
- Pantry en toiletruimte
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
- Berging
- Verwarming
- Cv-ketel, geiser en meterkast

LIGGING
Een uitstekende ligging midden in het centrum van Zeewolde. Direct gelegen naast een bakker, kaasboer en restaurant "Het Oosten" en diverse horeca en een supermarkt.

BESTEMMING
- Winkelruimte
- Detailhandel

BESCHIKBAARHEID
Per direct

BIJZONDERHEDEN
- Het geheel wordt in Te huur en/of Te koop aangeboden

PARKEREN
Gratis parkeren

HUURPRIJS
Op aanvraag

HUURTERMIJN
Minimaal een periode van 2 jaar. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de
servicekosten.

ALGEMEEN
De gemeente Zeewolde telt ruim 22.000 inwoners en is gelegen nabij Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Almere, nabij de snelweg A28 en de N305 richting Almere. Het dorpscentrum van Zeewolde heeft een diversiteit aan winkels, horecabedrijven en supermarkten. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in het centrum, waaronder een parkeergarage en diverse parkeerplaatsen verdeeld door het centrum. Op vrijdagen is de weekmarkt een feit in Zeewolde.

Gezamenlijke verkoop/verhuur met Makelaarschap te Zeewolde.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 175.000,- kosten koper Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 90 m² Verkoopoppervlakte 90 m² Frontbreedte 700 cm Diversen Locatie toelichting Een uitstekende ligging midden in het centrum van Zeewolde. Direct gelegen naast een bakker, kaasboer en restaurant "Het Oosten" en diverse horeca en een supermarkt. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
90 m²
Verkoop vloeroppervlakte
90 m²
Frontbreedte
700 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Ter overname
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring