Annemarie Reijersen van Buuren

Mijn naam is Annemarie Reijersen van Buuren, 21 jaar en woonachtig in Putten.


Al vanaf jongere leeftijd lag mijn interesse bij architectuur van oude panden en woningen. Na een paar weken mee mogen te lopen in de makelaardij wist ik het zeker! Hier wil ik graag mijn beroep van maken. Afgelopen jaar ben ik begonnen met de vooropleiding van kandidaat makelaar om zo in de toekomst als makelaar u te helpen bij uw woning.


In mijn vrije tijd hou ik ervan om te reizen en andere culturen te ontdekken. Daarnaast ben ik een liefhebber van geschiedenis en ben ik veel met mijn familie en vrienden te vinden.

Ik hoop u graag op kantoor of aan de telefoon van dienst te mogen zijn.
 

Annemarie Reijersen van Buuren

Mijn naam is Annemarie Reijersen van Buuren, 21 jaar en woonachtig in Putten.


Al vanaf jongere leeftijd lag mijn interesse bij architectuur van oude panden en woningen. Na een paar weken mee mogen te lopen in de makelaardij wist ik het zeker! Hier wil ik graag mijn beroep van maken. Afgelopen jaar ben ik begonnen met de vooropleiding van kandidaat makelaar om zo in de toekomst als makelaar u te helpen bij uw woning.


In mijn vrije tijd hou ik ervan om te reizen en andere culturen te ontdekken. Daarnaast ben ik een liefhebber van geschiedenis en ben ik veel met mijn familie en vrienden te vinden.

Ik hoop u graag op kantoor of aan de telefoon van dienst te mogen zijn.
 

Annemarie Reijersen van Buuren

Aanmelden updates stille verkoop