Onze medewerkers

Bos & Wietse Makelaardij

Wietse Goedhart
Wietse Goedhart
Register Makelaar | Register Taxateur
0341-456424 06-10054147
Als vader van twee kinderen (Koen & Jill) ben ik het liefst met hun op pad, maar elk uurtje dat ik niet aan mijn gezin besteed, ben ik vol overgave bezig met mijn grootste passie, "makelen". Zowel in mijn woonplaats Ermelo als in Harderwijk, hier ben ik als een vis in het water ;-)

"In deze wereld vol ambitie, zit ik het liefste fluitend op mijn fietsie"
Harry Bos
Harry Bos
Register Makelaar | Register Taxateur
06-51145857
Harry is geboren in 1974 in Groningen en heeft na de wereld te hebben verkend de opleiding Woning Makelaar en Taxateur met goed gevolg afgelegd en aansluitend de opleiding als Bedrijfsmatig Makelaar en Taxateur. Harry is hiervoor nog op de ouderwetse manier beëdigd. En dat is toch iets om trots op te zijn. Privé staat Harry het liefste zelf op het voetbalveld of aan de zij lijn bij Zwart-Wit '63. Maar ook bij De Mezen komt hij graag kijken bij zijn dochter. Sinds 2001 is Harry werkzaam in de makelaardij en heeft hiermee zeker zijn sporen verdient!
Dominique Berghorst
Dominique Berghorst
Binnendienst medewerker
0341-456424
Dominique is uw en ons aanspreekpunt op kantoor, een echte duizendpoot. Maar wat wil je ook als je naast je drukke baan ook nog eens zelf aan het voetballen bent, voetbal training geeft aan de meisjes van VV Heerde en daarnaast ook nog eens paarden hebt.. ;-)

Belt u met kantoor dan is de kans heel groot dat u Dominique treft, maar kom ook gerust op ons kantoor, zij schenkt dan graag een kopje koffie voor u in.