Wie zijn wij?

Harry Bos en Wietse Goedhart zijn de eigenaren en oprichters van Bos & Wietse Makelaardij!


Harry is geboren in 1974 in Groningen en heeft na de wereld te hebben verkend de opleiding met goed gevolg afgelegd als Woning Makelaar en Taxateur en aansluitend de opleiding met als Bedrijfsmatig Makelaar en Taxateur. Harry is hiervoor nog op de ouderwetse manier beëdigd. En dat is toch iets om trots op te zijn. Privé staat Harry het liefste zelf op het voetbalveld of aan de zij lijn bij Zwart-Wit '63. Maar ook bij De Mezen komt hij graag kijken bij zijn dochter. Sinds 2001 is Harry werkzaam in de makelaardij en heeft hiermee zeker zijn sporen verdient!


Wietse is geboren in 1980 in De Bilt en heeft na zijn studie als uitvoerder in de woningbouw, de keus gemaakt om verder te leren voor makelaar in onroerend goed. Wietse heeft tot op de dag van vandaag nog steeds erg veel aan zijn bouwkundige kennis die hij heeft opgedaan als uitvoerder. Sinds 2001 is Wietse bezig in het vastgoed en sinds 2005 is hij werkzaam en woonachtig in Harderwijk en Ermelo. Ook Wietse heeft de opleiding tot register Woning Makelaar en Taxateur met goed gevolg afgelegd. Verder is hij getrouwd, heeft twee geweldige kinderen en vindt hij het erg leuk om aan de zijlijn van het voetbalveld te staan om zijn zoon aan te moedigen of om zich in het zweet te werken met diverse klussen in en om het huis.


Bos & Wietse Makelaardij is eigenlijk een samensmelting van een aantal bedrijven waaronder, Van Dijkhuizen Makelaardij, BW Makelaardij, BW Taxaties en Van Goede Huizen Vastgoed. Waarom dan 'sinds 1987'? Het NVM-lidmaatschapsnummer waaronder Bos & Wietse Makelaardij is ingeschreven, is in 1987 aangevraagd onder de naam Van Dijkhuizen Makelaardij. 

Zoekt u een echt actieve makelaar in Harderwijk of Ermelo en omstreken? Wij staan garant voor de verkoop, verhuur of aankoop van uw (nieuwe) woning of appartement. Of wilt u een gratis waardebepaling laten uitvoeren? Stop met lezen en neem direct contact met ons op.

Alle straten
Bos & Wietse Makelaardij is in januari 2019 opgestart door Harry Bos en Wietse Goedhart. Harry en Wietse hebben samen meer dan 32 jaar ervaring in de woning- en bedrijfsmakelaardij in Harderwijk en omstreken. Zij kennen alle wijken, straten en vele zoekers én aanbieders op het gebied van wonen en bedrijfsmatig vastgoed. Dankzij hun zeer persoonlijke manier van zakendoen en jarenlange ervaring kunt u direct profiteren van Bos & Wietse Makelaardij!

Altijd
Wonen en werken doet u niet alleen tussen 09:00 en 17:00 uur. Dat snappen wij als geen ander. Wij zijn daarom 6 dagen per week bereikbaar, dus ook op zaterdag en in de avonduren! Wilt u overdag uw werk doen en ’s avonds contact? Dan kan dat. Bos & Wietse Makelaardij doet bijna álles voor de aan- of verkoop.

Wat bieden wij u?
  • De Veluwse makelaar met een groot zoekersbestand.
  • Professionele fotografie.
  • Slim gebruikmaken van Twitter, Facebook, Google+, Linkedin, Instagram en YouTube.
  • Hét makelaarskantoor waar persoonlijke aandacht en goede kwaliteit bovenaan staan.
  • Naast Funda ook plaatsing van uw woning op onze eigen website en diverse woonwebsites waaronder Huislijn.
  • Bezichtigen zijn ook buiten kantoortijden en in het weekend mogelijk!
  • Lid van de NVM.
  • Scherpe makelaarsfee en geheel no cure no pay.
  • Een mondelinge waardebepaling van uw huis is bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend.
 
Presenteren is het nieuwe makelen!
Vaak wordt ons de vraag gesteld of wij nog wel echt alleen makelaar zijn. Op die vraag antwoorden we dat we net zoveel marketeer zijn als makelaar. Het echte makelen blijft belangrijk. Maar alleen een goede foto en een bord Te koop gaat het verschil niet maken… Vandaar dat we werken met een professionele fotograaf, waardoor de beelden voor zich spreken. Zowel voor koper als verkoper!
 
Waardebepaling nodig?
Bos & Wietse Makelaardij voorziet u altijd van een gratis waardebepaling voor uw woning of appartement. Zo’n waardebepaling geeft zowel ons als u snel inzicht in de huidige marktwaarde van het te verkopen object. Tijdens zo’n waardebepaling maken we gelijk kennis met elkaar, waarbij we u direct wat tips geven over onderhoud en een snelle verkoop van uw vastgoed.
 
Taxatie
Ook voor taxaties is Bos & Wietse Makelaardij het juiste adres. Handig als u de marktwaarde nodig hebt voor de bank. Ons specialisme is heel breed van woonhuis tot een pretpark, wij hebben als een van de weinige de papieren om vrijwel alles te mogen taxeren. Dus ongeacht of het nu wonen of bedrijfsmatig is gerelateerd. Daarnaast werken wij nauw samen met onze vaste deskundige taxateurs. Dat zorgt voor een snel opgeleverd en financieel voordelig taxatierapport. Al onze taxateurs zijn aangesloten bij de NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en bij het VastgoedCert (kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs).
 
Kortom, met Bos & Wietse Makelaardij komt het Vastgoed!
Neem contact op en overtuig uzelf!


 
Bos & Wietse Makelaardij
Touwbaan 2 a
3841 GA, HARDERWIJK
Tel: 0341 - 45 64 24
 
E-mail: info@bwmakelaardij.nl

Bos & Wietse Makelaardij

Kantoor Vestiging Bos & Wietse Makelaardij

Adresgegevens

Touwbaan 2 a
3841 GA HARDERWIJK
KvK nummer: 60505818
BTW nummer: NL853940459B01
9:00 tot 17:30