Senioren-Begeleiding

Waarom een seniorenmakelaar? De meeste senioren weten zichzelf tegenwoordig uitstekend te redden. Mede door het gebruik van het internet, blijven senioren langer actief en zelfstandig.
 
Maar misschien wilt u op een bepaald moment wel alle zorg uit handen geven omdat u? Juist omdat u wellicht al uw hele leven heeft “gezorgd” en nu het moment is aangebroken om eens lekker achterover te leunen. Dit kan door alles te laten verzorgen door een professional, een proffesinal zoals wij. Wij hebben veel ervaring met het zoeken naar huisvesting voor senioren en met de verkoop van (senioren-)woningen. Onze zorg kan bestaan uit allerhande zaken zoals het met u opzoek gaan naar een geschikte seniorenwoning, appartement of een serviceflat. Daarnaast regelen wij nog veel meer, van de contracten met de nutsbedrijven en het verzorgen van een tijdelijk woonadres, indien de data van verkoop en aankoop niet op elkaar aansluiten. Daarnaast doen wij zo min mogelijk communicatie via de telefoon of per e-mail, wij komen het liefst bij u thuis, of dit nou ‘s ochtends om 10:00 uur met de koffie is of dat u ons lievere ‘s avonds of in het weekend ontvangt wanneer een van uw kinderen of een van uw naasten erbij kan zijn. Bij ons is de klant nog steeds koning (of koningin).
 
De toekomst is aan de senioren!
Elke vijf minuten wordt ons land een 55-plusser rijker en in 2025 zal ca. 40% van de bevolking 55 jaar of ouder zijn. Dit komt steeds dichterbij want we leven inmiddels al in 2017. Voor de woningmarkt en vele andere terreinen van onze samenleving zal dit niet zonder gevolgen blijven. Veel senioren en pre-senioren zijn inmiddels al op zoek naar een vorm van levensbestendig wonen, maar hebben moeite bij het maken van de juiste afweging en weten niet de weg naar de juiste adviseur.
 
De makelaarswereld wordt er niet overzichtelijker op.
Door diverse (overheids-)maatregelen mag iedereen zich tegenwoordig makelaar noemen en is het voor de consument moeilijk geworden om het kaf van het koren te scheiden en een goede keuze te maken voor een vakkundige en betrouwbare makelaar. Maar met Bos & Wietse Makelaardij is dat probleem verledentijd dankzij ons lidmaatschap bij de NVM.

Vragen?
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van bovenstaand? Neemt u dan gerust contact op met ons kantoor en ervaar zelf hoe enthousiast wij zijn. Wij komen graag bij u thuis wanneer het u of u een uw naasten beter uitkomt. Uiteraard bent u van harte welkom bij ons op kantoor voor een kopje koffie, op deze manier kunt u ons persoonlijk ontmoeten en krijgt u een goede indruk van onze organisatie en werkwijze.