Huren


 

Kopen of huren?
Uw bestaande huis brengt altijd geld op, evenals uw pensioen- en lijfrente-uitkering. Dat betekent wellicht dat u financieel draagkrachtig genoeg bent om een appartement te kopen. U blijft graag in elk opzicht onafhankelijk. Aan de andere kant krijgt u soms te maken met toewijzingscriteria voor leeftijd, inkomen of gezondheid.

Wachtlijst
Dit soort toelatingseisen speelt vaak een nog sterkere rol bij het krijgen van een huurwoning. Bovendien is de kans groot dat u op een wachtlijst komt. Dat alleen al kan een reden zijn om naar iets anders op zoek te gaan. Hoe dan ook: wij maken het u gemakkelijker om te kiezen voor de woonvorm die in uw situatie het aantrekkelijkst is. Die keuze die past perfect bij uw wensen en mogelijkheden.
 
Woonmogelijkheden
Zelfstandigheid waar het kan, ondersteuning waar het moet. Dat is Bos & Wietse Makelaardij. Er komen steeds meer specifieke seniorenwoningen. Dat maakt dat u al meer en meer mogelijkheden krijgt om uw woonwensen realiteit te laten worden. Er zijn een aantal vast criteria: comfortabel, veilig, goed bereikbaar, winkels en voorzieningen in de buurt en zorg en andere diensten binnen handbereik. Een plek waar u jaren kunt wonen! Als u de financiële middelen heeft, kunt u kiezen voor een résidence, een serviceflat of een kleinere woning, al dan niet voorzien van domotica. Als het nodig is, gaat u voor (een aanleunwoning bij) een woonzorgcentrum. De keuze is enorm! Wij presenteren het aanbod in de woonplaats van uw keuze. Daarna bent u aan zet: waar wilt u wonen?

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring