KopenAankoopbegeleiding
Dag in dag uit volgen en analyseren wij de huizenmarkt op de voet. Logisch, want het is ons werk als makelaar. Dat doen we om doelgericht met u samen te kunnen werken. We weten wat er te koop is en waar u naar zoekt. Zo brengen we vraag en aanbod bij elkaar!

Slagvaardig
Onze werkwijze is in één woord: slagvaardig. We kennen de woon- en leefwensen van u als 55-plusser. Zo dicht mogelijk bij die wensen zoeken we een woning. Daarbij krijgt u allerlei relevante informatie: over de wijk, het type woning, de prijsklasse, bestemmingsplannen, de staat van onderhoud en nog veel meer. Op basis daarvan kunt u een duidelijke selectie maken, waarna wij de bezichtigingen inplannen. Onze ervaring leert: het zal niet voor de eerste keer zijn dat u op een plek terecht komt die u van te voren niet had bedacht!

Eigen aanbod
Natuurlijk kan het ook zijn dat uw droomwoning al in het actuele aanbod van Van Goede Huizen Vastgoed zit. Dat verandert de zaak natuurlijk wel. Wij kunnen dan niet meer uw aankoopmakelaar zijn, omdat wij dan al bemiddelen voor de verkopers. Natuurlijk informeren wij u als uw droomhuis al in onze portefeuille zit. U krijgt daarvoor alle relevante informatie, waardoor u of zelf de onderhandelingen kunt doen of dit door een andere aankoopmakelaar laat oppakken.
 
Begeleiding bij de overdracht
Is de koop gesloten, dan nemen wij uitgebreid de koopovereenkomst met u door. Wilt u advies over een passende hypotheek? Wij brengen u (vrijblijvend) in contact met onze vaste hypotheekadviseurs. Op de dag van levering kijken we nog één keer naar uw nieuwe huis. Wordt het opgeleverd op de manier zoals is afgesproken? Zo ja: we gaan naar de notaris voor de laatste handtekeningen en de juridische overdracht.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring