Verkopen

 

Hoe vindt u vandaag de dag de beste koper voor uw woning? En hoe weet u welke kopers echt serieus geïnteresseerd zijn? Bos & Wietse Makelaardij selecteert direct de serieuze kopers eruit dankzij een doordacht stappenplan.

 

Stappenpan

De eerste stap is het maken van een afspraak met u. Samen bepalen we de waarde van uw woning en de reële vraagprijs. Daarna bespreken we de verkoopprocedure, de fase waarin we bekendmaken dat uw huis te koop staat. Bos & Wietse Makelaardij maakt zich sterk voor een grondige selectie van de potentiële kopers, zodat we doelgericht met die geïnteresseerden kunnen gaan onderhandelen. Staat de prijs vast? Dan zorgen wij voor de afronding van de transactie bij de notaris.

Uw huis onder de aandacht brengen
Uw huidige huis brengen wij onder de aandacht van zoveel mogelijk potentiële kopers. Als makelaar werken we daarvoor met Funda (grootste huizen zoeksite van Nederland), allerlei social media, collega–makelaars en advertenties in plaatselijke kranten. Het werkt simpel: hoe meer mensen weten dat uw woning te koop staat, hoe groter de kans dat zich daaronder serieuze gegadigden bevinden.

 

Eigen bestand

Natuurlijk gaan we als makelaar niet stil achterover zitten, wachtend op interesse voor uw woning. We gaan actief op zoek naar kopers die in het verleden hebben aangegeven naar uw type woning te zoeken. Dat maakt in veel gevallen van kijkers kopers!

Uw woning bezichtigen
Wanneer wilt u dat wij de bezichtigingen plannen? U bent aan zet om uw wensen kenbaar te maken. Vervolgens maken wij de afspraken met de kijkers en laten u vanzelfsprekend ruim van tevoren weten wanneer de bezichtiging is. Komt er na de bezichtiging een bod? Dat komen we persoonlijk bij u thuis om dit toe te lichten, met daarbij een advies over hoe nu te reageren. Persoonlijke communicatie is bij ons de normaalste zaak van de wereld.


Koop en afronding
Is uw huis echt verkocht? Bos & Wietse Makelaardij zorgt voor een koopcontract, wat we zorgvuldig (bij u thuis op de bank) doornemen. Ook zorgen wij voor de administratieve afwikkeling, controleren de leveringsakte van de notaris en de nota van afrekening. Zorgeloos uw woning verkopen, dat is ons doel! Blijven er nog vragen over? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring