Verhuur BegeleidingAl jarenlang zijn Bos & Wietse dé verhuur specialist in Harderwijk en Ermelo. De kennis die de afgelopen jaren is opgedaan heeft geresulteerd in een uitgebreid netwerk van zowel particuliere verhuurders, woningbouwverenigingen en particuliere beleggers en professionele beleggers.

Op dit moment in Bos & Wietse Makelaardij opzoek naar nieuwe partners die wij onze expertise op dit gebied kunnen aanbieden, tegen scherpe condities.
Wij weten als geen ander wat het inhoud om een woning te verhuren, dit blijft niet alleen bij het vinden van een geschikte kandidaat, nee dit gaat verder, zo ver dat wij tevens het gehele beheer voor u uit handen kunnen nemen.

Wij werken samen met diverse marktpartijen waarmee wij dit gezamenlijk kunnen waarmaken. Dus nooit meer een loodgieter hoeven bellen met voorrijkosten en daarna weer een keer een klusjesman..

Huis huren of verhuren?
Wilt u uw thuis in Harderwijk of Ermelo verhuren voor een lange of korte perioden? Van Goede Huizen Vastgoed helpt u bij het verhuren van uw thuis of appartement. Daarnaast kunnen wij indien gewenst ook het financieel en technisch beheer verzorgen.
 
Tijdelijk uw thuis verhuren?
Als u tijdelijk uw thuis wilt verhuren in Harderwijk of Ermelo, dan helpen wij u aan tijdelijke huurkandidaten. Om uw thuis tijdelijk te verhuren kunnen wij u helpen met de aanvraag van een Leegstandswet vergunning in de desbetreffende Gemeente. Indien u voor een langere periode naar het buitenland gaat kan dat ook eventueel met een Diplomatenclausule. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.
 
Screening huurkandidaten
Wij checken huurkandidaten uitgebreid middels een antecedentenonderzoek, identiteitscontrole en diverse credit checks.
 
Marketing
Met ons marketingsysteem publiceren wij onze huurwoningen op Funda en op de social media sites; Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ etc.. 

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring