Verhuur BegeleidingHeeft u een vastgoedobject wat u wilt verhuren? Of een recreatiewoning in Harderwijk of Ermelo die de verhuur in kan? Maak dan snel kennis met Harry of Wietse van Bos & Wietse Makelaardij. Wietse is dé verhuurspecialist in Harderwijk en Ermelo voor woningen, appartementen en recreatievastgoed. U bent verzekerd van gedegen kennis van de markt en een uitgebreid netwerk van zowel particuliere verhuurders, woningbouwverenigingen en beleggers.

Compleet!
Bos & Wietse Makelaardij is op zoek naar verhuurobjecten. In zo’n traject kunt u rekenen op scherpe condities van onze kant. Ook als het gaat om het zoeken naar de juiste kandidaat én het complete beheer, zowel financieel als technisch. Dat doen we door samen te werken met professionele bedrijven die uw object in topconditie houden. Nooit meer zelf een loodgieter bellen of weer die voorrijkosten betalen van de klusjesman… Zo heeft u geen enkel omkijken meer naar uw verhuurde object!
 
Tijdelijk uw huis verhuren?
Het zoeken naar geschikte huurkandidaten is vaak een flinke klus. Bos & Wietse Makelaardij helpt u graag als u tijdelijk uw huis wilt verhuren in Harderwijk of Ermelo! Om uw vastgoed tijdelijk te verhuren, helpen wij u met de aanvraag van een Leegstandswet-vergunning in de desbetreffende gemeente. Indien u voor een langere periode naar het buitenland gaat, kan dat ook eventueel met een diplomatenclausule. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn, zodat uw vastgoed niet leeg staat en zelfs een inkomstenbron kan worden.
 
Screening huurkandidaten
U wilt niet iedereen als huurder van uw woning of appartement. Wij checken de huurkandidaten uitgebreid middels een antecedentenonderzoek, identiteitscontrole en diverse credit checks.
 
Marketing van uw huurobject
Onbekend maakt onbemind, zegt het spreekwoord. Daarom publiceren wij uw woning, appartement of recreatieobject via ons marketingsysteem op Funda, Facebook, Twitter, Linkedin en Google+.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring