Bosruiterweg 25 163

3897 LV Zeewolde
€130.000 k.k.

Kenmerken

Status: Verkocht
Perceeloppervlakte: 863 m2

Omschrijving

Altijd al uw eigen recreatie woning willen bouwen? Eentje die helemaal naar uw eigen wensen is ontworpen en door u zelf of een geschikte aannemer is gebouwd? Dan hebben wij voor u de unieke kans om dit zelf te kunnen ontwikkelen!

Perceel 163 dient nog kadastraal te worden ingemeten, maar wordt verkocht als zijde 863 m² eigen grond!

Op het park ‘Buitenplaats Horsterwold’ te Zeewolde wordt u aangeboden een bouwkavel van ca. 863 m² voor de bouw van een vrijstaande recreatiebungalow. Verscholen in het grootste aaneengesloten loofbos van Nederland ligt de Buitenplaats Horsterwold, op ongeveer 4 kilometer noordwest van Zeewolde. Waar ruimte in Nederland een steeds schaarser goed wordt is er op Horsterwold nog voldoende. Door de grote kavels en bebouwingsmogelijkheid tot 750 m³ is er ruimte om te leven, te wonen en te recreëren. De goede bereikbaarheid en centrale ligging maken van het park een aantrekkelijke locatie, 30 minuten van Amsterdam, 30 minuten vanaf Utrecht.

Het park biedt u veel rust en afwisseling. In de directe omgeving is het namelijk goed om te ontspannen maar ook om u in te spannen ;-). Het bos van Horsterwold ligt namelijk op rol afstand en is een ecologisch natuurgebied met het grootste loofbomenbos van West Europa! Dit is dus een heerlijk om hier te wandelen en te fietsen. Bent u meer van het water? Ook dan hebben wij voldoende mogelijkheden voor uw binnen handbereik, wat dacht u van waterskiën, zwemmen, zeilen, windsurften en in de winter schaatsen? Of toch liever een rondje lopen op een van de 18 holes golfbanen in de nabije omgeving?
Bent u meer van cultuur opsnuiven? Dan bieden de omliggen Hanzesteden u een aantrekkelijke uitnodiging om heerlijk te komen wandelen en een hapje te eten, bijvoorbeeld in Harderwijk, Elburg en Kampen? Maar ook Nijkerk en Spakenburg - Bunschoten is vanaf hier goed te bereiken. En dan hebben wij nog de pretparken waaronder Walibi Holland in Biddinghuizen wat zorgt voor een gemotoriseerde sensatie, maar vergeet niet het Dolfinarium in Harderwijk.

Maar u hoeft echt het park niet af, want het park biedt u ook voldoende afleiding met haar eigen zwembad, tennisbanen en speeltoestellen voor de kinderen. Verder is het park zo ontwikkeld dat er rust wordt gecreeërd d.m.v. parkeer gelegenheid (voor zover niet op de privé-kavels aanwezig), voldoende straatverlichting, bewegwijzering, verkeerstekens, groenvoorzieningen, water- en straatmeubilair, maar ook diverse bruggen en duikers alsmede een milieu straat met containerplaatsen.

Bijzonderheden:
- Naast officiële bouwvergunning is ook toestemming tot de voorgenomen bouw vereist van het bestuur van de V.v.E.
- Maximaal te bebouwen oppervlak bedraagt voor alle kavels 134 m² (inclusief eventuele bergingen)
- Iedere koper zal lid dienen te zijn van de V.v.E Bungalowpark Horsterwold, die het beheer voert over het park en het gemeenschappelijk gebied in erfpacht verkrijgt, met alle daarop aan te leggen voorzieningen, zoals wegen, verlichting, tennisbanen, zwembad enz. De voorzieningen worden door, en voor rekening van de V.v.E onderhouden.
- Servicekosten circa € 140,- p.m.
- Erfpacht canon voor de wegen op het park circa € 300,- p.j. (fiscaal aftrekbaar indien eerste woning).
- De maximale verblijfsduur voor recreatief eigen gebruik is 26 weken per jaar.
- Er is geen verhuurverplichting van toepassing.
- Maximaal te bouwen woonoppervlakte is 134 m2 inclusief berging en 750 m³ inhoud.
- Parkeer verplichting op eigen kavel, waartoe op iedere kavel een parkeergelegenheid aangelegd dient te worden.

KOOPSOM € 130.000,- k.k. excl. BTW,
Aanvaarding in overleg

Bijkomende kosten:
Naast de kavelprijs dient u bij aankoop rekening te houden met de navolgende bijkomende kosten:
- Aansluitingskosten NUTS voorzieningen
- Jaarlijkse erfpachtcanon alsmede de jaarlijkse bijdrage vanuit de V.v.E

Jaarlijkse kosten (op te vragen via de Gemeente Zeewolde):
- Afvalstofheffing
- OZB (eigenaars en gebruiksdeel)
- Verontreinigingsheffing

* LET OP! Alle prijzen die worden benoemd zijn exclusief BTW.
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht
Aanbod ID: 5776199
Perceeloppervlakte: 863 m2

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 456 424 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Locatie

Bosruiterweg 25 163 , 3897 LV Zeewolde , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop