Molenweg 18 -40

8181 BJ Heerde
Prijs op aanvraag

Kenmerken

Status: Te huur
Bouwjaar: 2010
Woonoppervlakte: 2200 m2

Omschrijving

24 REPRESENTATIEVE BEDRIJFS-/KANTOORUNITS GELEGEN OP EEN ZICHTLOCATIE AAN DE DRUKKE RONDWEG VAN HEERDE!

In bedrijfsverzamelgebouw 't Bedrijvencentrum bieden wij regelmatig representatieve CO2-NEUTRALE (nul-op-de-meter) kantoor-/bedrijfsruimtes aan. Gesitueerd op de begane grond en/of op de eerste verdieping. Iedere ruimte beschikt over een eigen pantry, een toiletruimte en heeft riante raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk daglichtinval.

Het bedrijvencomplex is gebouwd in 2010, destijds volledig geïsoleerd en afgewerkt met hoogwaardige materialen. In 't Bedrijvencentrum zijn diverse ondernemers gevestigd, waaronder een tandartsenpraktijk, automaterialenwinkel, advocatenkantoor, yoga en therapie, accountant, kunstatelier en een fitnesscentra. Het bestemmingsplan biedt vele mogelijkheden voor diverse activiteiten, waardoor u bijna met elk bedrijf terecht kunt in dit pand!

Dus bent u op zoek naar een modern afgewerkte kantoor-/bedrijfsruimte, welke u zo kunt betrekken? En wilt u net als de verhuurder een steentje bijdragen aan een duurzame toekomst? Dan is dit een unieke kans!

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Uitstekend gelegen op bedrijventerrein "Bedrijven- en sportterreinen Heerde". Goed te bereiken middels de nabij gelegen op- en afritten van de A28 (Heerde-Zwolle) en A50 (Heerde-Apeldoorn) en gelegen aan de rand van het centrum van Heerde.

INDELING
- ca. 80m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond;
- ca. 80 m² praktijk-/kantoorruimte gelegen op de verdieping.

VOORZIENINGEN
- Voorzien van pantry;
- Voorzien van toilet met fonteintje;
- Betonnen verdiepingsvloer;
- Te openen ramen;

INSTALLATIES
In 't Bedrijvencentrum profiteert u van de zeer lage energielasten. Het pand is voorzien van een duurzaam klimaatbeheersingssysteem door middel van een warmtepomp. Tevens liggen er op het dak maar liefst 178 zonnepanelen, geplaatst in 2022. Het betreft een nul-op-de-meter bedrijfspand!

BESTEMMING:
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Bedrijven- en sportterreinen Heerde” van de gemeente Heerde en heeft daarin de bestemming “Bedrijventerrein”. Het bestemmingsplan is vastgesteld op 11-11-2013. Het object is geschikt voor diverse kantoor-/praktijkdoeleinden. Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar de bijlagen en bron:

HUURPRIJS
Units zijn te huur vanaf € 650,- per maand exclusief omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 50,- euro per maand en voor het in gebruik nemen van de brievenbus, reclamezuil en het reclamebord wordt éénmalig € 150,- euro exclusief omzetbelasting in rekening gebracht.

Onder de servicekosten behoren o.a.:
- glasbewassing, schoonmaak van goten en platte daken;
- vorst- en sneeuwvrij maken van het buitenterrein in de wintermaanden;
- onderhoud/onkruidvrij houden van het buitenterrein;
- vervangen en herstel van buitenverlichting en verlichting in de algemene ruimten;
- keuringen en onderhoud van de warmtepompinstallatie, zonnepanelen en klimaatbeheersingssysteem;
- verwarmen en koelen van de kantoor-/bedrijfsruimte.

Huurder zet de elektra- en watermeter op zijn naam voor zijn eigen gebruik. Er is een tussenmeter voor de bovenunit en de verhuurder verrekend één keer per jaar het verbruik van de bovenunit met de onderhuurder.

HUURTERMIJN
Minimale periode van 1 (EEN) jaar.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en voorschot servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

PARKEERGELEGENHEID:
Parkeergelegenheid aanwezig op mandeling terrein welke zijn aangegeven door middel van markering.

GUNNING:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

KADASTRALE GEGEVENS:
Kadastrale gemeente : Heerde
Sectie : B
Nummer : 3327

DISCLAIMER:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.
Lees meer

Kenmerken

Status Te huur
Aanbod ID: 511385
Bouwjaar: 2010
Woonoppervlakte: 2200 m2

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 456 424 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Betonvloer

Inbouwarmaturen

Mechanische ventilatie

Overheaddeuren

Pantry

Te openen ramen

Toilet

Topkoeling

Locatie

Molenweg 18 -40 , 8181 BJ Heerde , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop