Veldweg 6 B1

8181 LR Heerde
€250

Kenmerken

Status: Verhuurd
Bouwjaar: 2018
Woonoppervlakte: 12 m2

Omschrijving

Bent u op zoek naar een modern en sfeervol ingerichte kantoor-/bedrijfsruimte, welke u zo kunt betrekken?

Kom dan eens kijken bij kantoorruimte CHIEL MONTAGNE aan de Veldweg 6 B1 te Heerde. Gelegen op de eerste verdieping van een representatief en eigentijds kantoorverzamelgebouw op kleinschalig bedrijventerrein in de Gemeente Heerde.

Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 12 m² en beschikt over eigen Wifi, airconditioning, alarm met doorschakeling, beamer en is volledig gemeubileerd. Naast kantoorruimte CHIEL MONTAGNE ligt kantoorruimte JOHAN CRUIFF gelegen en tussen deze twee ruimtes zit een scheidingsmuur. Eventueel is het mogelijk om deze muur er tussen uit te halen om zo extra ruimte bij de kantoorruimte te betrekken. Door deze aanpassing heeft u een kantoorruimte van ca. 37m².

Gezamenlijk mag u gebruik maken van de algemene ruimte welke uitkijkt over de voetbalvelden en waar zich de koffiemachine, waterkoeler, pantry met vaatwasser en de toiletruimte bevinden.

Eveneens is er de mogelijkheid om voor op het bedrijfspand eigen reclame-uitingen aan te brengen, dit geschiedt wel in overleg met de verhuurder.

Het bedrijfsverzamelgebouw is gebouwd in 2018, afgewerkt met hoogwaardige materialen en volledig geïsoleerd. De eerste verdieping is ingedeeld in meerdere kantoorcompartimenten. Naast dat wij kantoorruimte CHIEL MONTAGNE aan u aanbieden, hebben wij nog meerdere beschikbare kantoorruimtes op deze locatie. De minimale huurtermijn betreft 1 jaar en in de directe omgeving is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Interesse in het huren van deze ruimte? Neem dan contact met ons op m.b.t. de beschikbaarheid en de mogelijkheden!

LIGGING EN BEREIKBAARHEID:
Uitstekend gelegen op bedrijventerrein "Bedrijven- en sportterreinen Heerde". Goed te bereiken middels de nabij gelegen op- en afritten van de A28 (Heerde-Zwolle) en A50 (Heerde-Apeldoorn) en gelegen aan de rand van het centrum van Heerde.

INDELING:
Begane grond:
Gelegen op de begane grond in een representatief bedrijfsverzamelgebouw, verhuren wij training-/vergaderruimte MARCO VAN BASTEN. Deze volledig ingerichte ruimte beschikt over airconditioning, een smartboard met webcam en whiteboard, een waterautomaat, wifi en heeft te openen ramen. Eveneens is er een aparte lunchruimte met koffiecorner, afgesloten pantry en toilet aanwezig.

Eerste verdieping:
Gezamenlijke ruimte voorzien van een pantry met vaatwasser en toiletruimte. Hier bevinden zich eveneens de koffiemachine, waterkoeler en airconditioning.
- Kantoorruimte André van Duin (ca. 19 m²).
- Kantoorruimte André Hazes (ca. 15 m²) reeds VERHUURD.
- Kantoorruimte Johan Cruijff (ca. 25 m²).
- Kantoorruimte Chiel Montagne (ca. 12 m²).

VOORZIENINGEN:
- Gezamenlijk gebruik maken van de pantry met vaatwasser;
- Gezamenlijk gebruik maken koffieautomaat en waterkoeler;
-Gezamenlijk gebruik maken van toilet met fonteintje;
- Airconditioning in diverse ruimtes aanwezig;
- Systeemplafond met TL-verlichting;
- Te openen ramen en bij het raam richting de voetbalvelden is buitenzonwering aanwezig;
- Alarminstallatie met doorschakeling aanwezig.

BESTEMMING:
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Bedrijven- en sportterreinen Heerde” van de gemeente Heerde en heeft daarin de bestemming “Bedrijventerrein”. Het bestemmingsplan is vastgesteld op 11-11-2013. Het object is geschikt voor diverse kantoor-/praktijkdoeleinden. Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar de bijlagen en bron.

HUURPRIJS:
€ 250,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN:
Per maand wordt € 35,- exclusief BTW in rekening gebracht als voorschot op onderstaande leveringen en diensten:
- onderhoud en periodieke controle van diverse installaties;
- schoonmaak algemene ruimten;
- periodiek onderhoud en onkruidvrij houden van het buitenterrein;
- periodieke glasbewassing buitenzijde;
- gas, water, elektra en Wifi.

HUURTERMIJN:
Minimale periode van 1 (één) jaar.

BETALINGEN:
Per maand vooraf.

OMZETBELASTING:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

GUNNING:
De kantoorruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

RECLAMEVOERING:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

DISCLAIMER:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.
Lees meer

Kenmerken

Status Verhuurd
Aanbod ID: 576443
Bouwjaar: 2018
Woonoppervlakte: 12 m2

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 456 424 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Inbouwarmaturen

Kabelgoten

Kamerindeling

Systeemplafond

Locatie

Veldweg 6 B1 , 8181 LR Heerde , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop