Actieve verkoop

De meest gekozen verkoopmethode is toch wel dat wij uw woning zo goed mogelijk gaan presenteren via de diverse verkoopkanalen. Daar gaat echter wel heel wat aan vooraf. Een goede positionering van uw woning en een toppresentatie zorgen ervoor dat u woning de aandacht krijgt die het verdient. B&W Makelaardij weet als geen ander hoe dat werkt. Wij nemen u alvast mee in het proces,

Actieve verkoop

De meest gekozen verkoopmethode is toch wel dat wij uw woning zo goed mogelijk gaan presenteren via de diverse verkoopkanalen. Daar gaat echter wel heel wat aan vooraf. Een goede positionering van uw woning en een toppresentatie zorgen ervoor dat u woning de aandacht krijgt die het verdient. B&W Makelaardij weet als geen ander hoe dat werkt. Wij nemen u alvast mee in het proces,

BWH-_dsc0002-Harderwijk-schemer-LR-1.jpg

Actieve verkoop

Nadat wij een (gratis) waardebepaling van uw woning hebben gedaan en u ons de opdracht heeft gegeven om uw woning te mogen verkopen, gaat het proces in gang. Dat ziet er in grote lijnen als volgt uit:

Prijsbepaling
Naar aanleiding van ons advies bepaalt u samen met ons de vraagprijs. Wordt het bijvoorbeeld een vraagprijs, een koopsom, een verkoop bij inschrijving, of een 'bieden-vanaf' prijs. Wij zullen u daarbij van advies voorzien en samen bepalen we wat het beste werkt voor uw woning en wat ook het beste past in de marktomstandigheden. Ook kan er een 'strategische' prijs worden bepaald om in de juiste zoekgebieden te kunnen komen voor een doelgroep die naar uw woning op zoek is.

Tijdsbestek
Vanaf het moment dat u ons de opdracht gunt zal het maximaal twee weken duren voordat uw woning daadwerkelijk 'online' staat. In die tussentijd heeft u de tijd om uw woning 'verkoopklaar' te maken, de benodigde documenten in te vullen (lijst van roerende zaken, vragenlijst van de woning). Ook zal onze fotograaf met u contact opnemen om een fotoreportage te komen maken en wordt er een afspraak gemaakt voor het maken van een unieke woonvideo. Als al het materiaal binnen is, kan het daarna (na uw goedkeuring) online. 

Presentatie
Zoals u inmiddels wel weet hechten wij heel veel waarde aan een toppresentatie. Onze filosofie is dat u toch een betere prijs voor uw woning krijgt, als de presenatie ook van topniveau is. Daar mag u ons op afrekenen! Daarom werken wij met een professionele woningfotograaf. Tevens zal hij tijdens dat bezoek aan uw woning ook gelijk de woning inmeten en 2D en 3D plattegronden maken inclusief een NEN2580 meetrapport en 360 graden foto's. 


Om een nog beter beeld te krijgen van uw woning wordt er een unieke en persoonlijke woonvideo van uw woning gemaakt. Onze makelaar presenteert online alvast uw woning om de kijkers een beter beeld te geven van de locatie, de ruimte en de mate van luxe en afwerking. Het voordeel van een woonvideo is dat de kijker een betere verwachting heeft van de woning, u staat hoger op Funda en op social media wordt het veel beter bekeken. 


Door onze aansluiting bij de NVM presenteren wij prominent op Funda, de grootste site voor woningzoekers. Ook zal uw woning via onze social media kanalen aangeboden worden aan een grote groep actieve volgers.

Te koop
Uw woning staat online! Altijd toch een spannend moment om uw eigen huis op Funda te koop te zien staan. Wij verzorgen wekelijks de statistieken via Funda, zodat u goed op de hoogte bent hoe uw woning online presteert. 
Uiteraard brengen wij u tijdig op de hoogte van de bezichtigingen en krijgt u altijd een terugkoppeling van de bezichtigingen. De onderhandeling doen wij met veel strijdvaardigheid in uw belang en zullen zorgen dat alle afspraken goed op papier komen te staan in een degelijke koopovereenkomst. Duurt het proces onverhoopt toch wat langer, dan zullen wij ook dan klaar staan om indien nodig bij te sturen en uw woning te blijven promoten.

Verkocht
Van begin tot het einde blijven wij betrokken bij het proces. Nadat de handtekening onder het koopcontract is gezet zullen er nog diverse contactmomenten zijn. Ook daarin adviseren wij u en houden u op de hoogte van het proces. Rondom de notariele overdracht zijn wij ook het aanspreekpunt en coordineren wij de eindinspectie van de woning en de sleuteloverdracht. 
Ook na de verkoop kunnen er zaken zijn waarbij wij u zullen bijstaan als uw makelaar. 

Aanmelden updates stille verkoop