Lambert van de Weerd

Aangenaam; ik ben Lambert van de Weerd. Geboren in 1984, getrouwd met Willemijn en trotse vader van twee zoons en een dochter. Het was vroeger al snel duidelijk: die gaat de handel in! Opgegroeid in Dordrecht, werkzaam geweest in de makelaardij in Rotterdam en vanaf begin 2007 actief in de makelaardij op de Veluwe en woonachtig in Nunspeet.

Lambert van de Weerd

Aangenaam; ik ben Lambert van de Weerd. Geboren in 1984, getrouwd met Willemijn en trotse vader van twee zoons en een dochter. Het was vroeger al snel duidelijk: die gaat de handel in! Opgegroeid in Dordrecht, werkzaam geweest in de makelaardij in Rotterdam en vanaf begin 2007 actief in de makelaardij op de Veluwe en woonachtig in Nunspeet.

Makelaardij van de Weerd-10.jpg

Register Makelaar & Register Taxateur

Als kleine jongen droomde ik al van de handel. Op de middelbare school was ik het 'aanspreekpunt' voor de handel in mobiele telefoons die toen in opkomst waren. Daarna werd het autohandel, maar dat was na één stageperiode wel duidelijk dat auto's meer hobby is dan werk. De makelaardij trok harder en dat bleek ook wel meer mijn 'ding'. Bij een stageplaats op een makelaarskantoor in Rotterdam onstond er een klik en kon ik blijven werken. Zo rolde ik al snel de bruisende wereld van de makelaardij binnen in de grote stad Rotterdam. Een ontzettend leerzame en leuke periode, maar de 'liefde' trok me naar de Veluwe. Ik leerde mijn huidige vrouw Willemijn kennen en in 2007 kreeg ik een mooie kans om makelaar te worden bij een gerenommeerd kantoor op de Veluwe in het hogere segment van de huizenmarkt. Ik maakte kennis met een heel ander, maar wel prachtig segment van de huizenmarkt.
Na ruim 12 jaar ervaring in de makelaardij begon ik in 2016 met Makelaardij van de Weerd. Niet vermoedend dat 2016 een ‘kanteljaar’ zou zijn wat betreft de economie, ben ik met veel enthousiasme begonnen aan mijn lang gekoesterde droom: een eigen makelaardij. Het moest anders, vooral onderscheidend van de andere makelaarskantoren. Ik kon mijn creatieve ideeën kwijt en met eigentijdse middelen moest het echt anders worden.

Inmiddels staat er een makelaarskantoor in Nunspeet en omstreken, dat niet meer weg te denken is. Vooral de unieke en fraaie woonvideo’s die ik presenteer, worden duizenden keren bekeken en zorgen voor veel aandacht van potentiële kopers. En... het is vooral leuk om te doen! Elke dag geniet ik nog van nieuwe ideën bedenken, klanten verrassen met een verfrissende aanpak en vooral net even dat stapje harder te lopen dan verwacht wordt. De kick van huizen aan-/verkopen verveelt nooit.

Naast mijn werk als makelaar ben ik ook nog in de plaatselijke politiek ‘gerold’ en ben ik gemeenteraadslid. Dat levert natuurlijk ook een groot lokaal netwerk op. Al met al voel ik me een volledig ingeburgerde Nunspeter en liefhebber van de Veluwse natuur. Is er nog tijd voor hobby's? Als het even kan geniet ik van de wintersport, verken ik graag de prachtige Veluwe per mountainbike en ben liefhebber van muziek en vooral van de gezelligheid met familie en vrienden. 

Ik zie uit naar een persoonlijke kennismaking met u!

Aanmelden updates stille verkoop